Ponnydrill, kotungor och lockande sparvar.

Bengan var super fin idag. Termografin som gjordes på honom idag visade inget mindre än en kalas fin rygg, fina ben & rumpa men han hade kvar var något ökad värme i mankpartiet som beror på tömkörningsgjorden. Men det ska han ju få en ny snart :D


Dagens pass.
Dressyr med fokus på övergångarna, samla, öka & halter. Mycket böjda spår i form av serpentiner och volter. Var även inne och nosade på sidvärtsen igen. Mycket lösgörande arbeten, galopp på volt med mycket avbrott och igångsättningar för att stärka honom.

Duktig Bengan.
Blev väldigt avslappnad & fin, trevlig i munnen och arbetade bra genom kroppen. Var med på noterna större delen av passet. Lyhörd på kommandona och hjälperna vilket var otroligt trevligt. Han jobbade på i ett bra friskt tempo med god framåtbjudning.

Fy Bengan.
Var spänd som en stålfjäder till en början, tittig & hoppade för minsta lilla rörelse. Fick för sig att han skulle dra hem när vi gick förbi öppningen till vägen. Han ville även tränga med innerbog tills jag fick tag i honom & det lossnade. Var överdrivet känslig för röstkomandona & skenade mer eller mindre iväg bara jag sss:ade & skulle kasta med huvudet vid förhållningarna. Dock endast i början.

Puss på Bengan sa kossan.

Puss på dig med!

Den lilla fågeln satt och retades på fönsterbläcket medans Sessan försökte klösa sig genom fönstret.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: